Kezdőlap >  ÉKSZER >  SZÉPSÉGÁPOLÁS >  ÉKSZER SZÉPSÉGÁPOLÁS Forever Beauty narancsbőr elleni és bőrfeszesítő készülék MKy01KAR

ÉKSZER SZÉPSÉGÁPOLÁS Forever Beauty narancsbőr elleni és bőrfeszesítő készülék MKy01KAR

  • Típus: MKy01KAR
  • 825 db. eladó

Ft 51871.81  Ft 13331.96

Megveszem:

Otthoni használatra kicsinyített szalontechnika, mely összesíti magában a négy, jól bevált narancsbőr elleni technológiát, mint a rádiófrekvenciás bőrmegújítás, ultrahangos mélymasszázs, vörös LED fényterápia és a vibrációs masszázs.

A nők lazább, gyengébb kötőszövetében a megdagadt zsírsejtek látványosan egyenetlenné tudják tenni a bőrfelszínt, ami olyan esztétikai jelenség, mely sokakban kelt kényelmetlen érzéseket és önértékelési problémákat. A készülék mélyre ható terápiája egyrészt megerősíti a kötőszövetet, feszesebbé téve a bőrt, másrészt, csökkenti a bőr alatti zsírsejtek méretét, így csökkentve, vagy eltüntetve a cellulitot a kezelt zónákban. Sok más kezeléssel szemben fájdalommentes és költséghatékony, illetve diszkrét, hiszen sokan még a szalonban sem szívesen mutogatják problémás területeiket.

A készülék számos funkcióval, illetve felszereltséggel rendelkezik a még kényeztetőbb kezelésért. Ilyen például a vibrációs masszázs funkció az élettel teli bőrért, illetve a 4 kombinált program, a maximálisan személyre szabott kezelésért. A kézbe simuló forma is megkönnyíti a használatot, akár csak a digitális LCD HD kijelző.

Rendeltetésszerű használat mellett a termékre 1 év garancia vonatkozik.
  • Ár tartalma:
  • 1 db
  • Elérhetőség:
  • raktáron
Értékelés írása