Kezdőlap >  ÉKSZER >  OTTHON >  ÉKSZER OTTHON DEESS IPL 300 otthoni tartós szőrtelenítő készülék zgtqf2D0

ÉKSZER OTTHON DEESS IPL 300 otthoni tartós szőrtelenítő készülék zgtqf2D0

  • Típus: zgtqf2D0
  • 739 db. eladó

Ft 46031.00  Ft 10487.03

Megveszem:

Otthoni használatra kifejlesztett villanófényes, IPL szőrtelenítőgép, melynek használata fájdalommentes és tartós eredménnyel kényeztet. Felejtsd el a szőrtelenítő procedúrákat, a szőrbenövéseket és vesd bele magad a legváratlanabb programokba, legyen az akár egy randi, vagy csak egy vízparti délután.

Az IPL technológia által kibocsátott villanófény a szőrszálak festékanyagában nyelődik el és ott hővé alakulva roncsolja a szőrtüszőt. Érdemes kúraszerűen használni a gépet, hiszen az csak a növekvő fázisban lévő szálakat tudja elpusztítani, ami 20-30%-a a szőrszálaknak.

A kisméretű készülék akár több személy részére kényelmes és gazdaságos megoldás a szőrtelenítésre, hiszen egy személy kúrájához 12-13 000 villanás szüksége, a Deess IPL 300, mint neve is mutatja 300 000 garantált villanással rendelkezik, izzócsere nélkül. Kezelése biztonságos, számos funkció (pl. bőrszenzor a bőr és a szőr színének megfelelő fokozat kiválasztásához, túlmelegedés érzékelő) és tartozék (pl. védőszemüveg, bőrtónus-teszt) garantálja. A villanóablak csak akkor aktiválható, ha a 3cm2-es felület 100%-osan illeszkedik a bőrhöz.

Rendeltetésszerű használat mellett 2 év garancia vonatkozik a termékre.
  • Ár tartalma:
  • 1 db
  • Elérhetőség:
  • raktáron
Értékelés írása