Kezdőlap >  ÉKSZER >  EGÉSZSÉG/FITNESZ >  ÉKSZER EGÉSZSÉG/FITNESZ Polar V800 HR piros funkcionális tréner óra 5QNJGqmB

ÉKSZER EGÉSZSÉG/FITNESZ Polar V800 HR piros funkcionális tréner óra 5QNJGqmB

  • Típus: 5QNJGqmB
  • 989 db. eladó

Ft 48484.81  Ft 17879.20

Megveszem:

Elit és elkötelezett sportolóknak, akik mindig csúcsteljesítményre törekednek.

Olyan általános funkciókon túl, mint például a napi aktivitás mérése, beépített GPS, az edzésterhelési és regenerációs idők mutató, a pulzusmérést (ütés/perc) is új szintre emeli. Az alapértelmezett pulzustartományok a maximális pulzusszám százaléka alapján öt zónára oszthatók: nagyon könnyű (HRmax 50-60%-a), könnyű (HRmax 60-70%-a), közepes (HRmax 70-80%-a), nehéz (HRmax 80-90%-a) és maximális (HRmax 90-100%-a). A tartományok saját igény szerint is beállíthatók és ezentúl a víz sem jelent akadály, mind az óra, mind a mellkaspánt vízálló 30 méterig.

Edzés értékelés, mellyel megtudhatsz minden szükséges információt az edzésedről, rövid áttekintő formájában, míg a részletes visszajelzésért a Polar Flow (ingyenes) applikációt kell megnyitni.

Fitt teszt, mellyel 5 perc alatt felméri az óra az aerob erőnlétedet a maximális oxigén-felvételi érték (VO2max) alapján.

Ortosztatikus teszt, mellyel a kondíciódat mérheted fel edzés közbeni, vagy stressz, betegség hatására változó pulzus alapján, amivel megtervezheted következő edzésedet, hogy abba csak a regenerálódási időszak után kezdj bele.

Smart Calories, mellyel gyorsan és pontosan számolhatod ki az elégetett kalóriák számát (súly, magasság, kor, nem, fizikai aktivitás alapján).

Okos GPS funkciók, mellyel segít elérni céljaid. Ha például a napi cél 10 km lefutása 45 perc alatt, ellenőrizheted, mennyivel jársz a meghatározott cél mögött vagy előtt és milyen sebességre vagy tempóra van szükség a teljesítéséhez. Ráadásul visszavezet a kiindulópontra, ami akkor különösen hasznos, ha szeretsz ismeretlen terepen, erdőben futni, hiszen egy gombnyomásra megmutatja a visszavezető utat.

Training load, mely megmutatja, a különböző edzéstípusok, milyen hatással vannak a szervezetedre, melyik az, melyik a leghasznosabb kitűzött céljaid elérésében.

Alumínium és rozsdamentes acél burkolat, valamint gorilla-glass védi a nagyfelbontású (128x128px) képernyőt, amitől a vastagsága 1,3 centiméter, súlya pedig 79 gramm lesz.

Akkumulátora 14 óra edzésidőt / 50 óra energiatakarékos GPS üzemmódot / 30 nap aktivitásmérést tesz lehetővé. Az adatátvitel Bluetooth Smart vagy USB kábel segítségével lehetséges.

A Polar Flow webes szolgáltatás Mac OS X 10.6, OS X 10.7, OS X 10.8, vagy újabb, és PC Windows XP, Windows 7, Windows 8, vagy újabb rendszerekkel kompatibilis

A doboz tartalma: Polar V800 HR, Polar V800 training computer, Polar H7 bluetoothos pulzusmérő, USB kábel, Polar V800 használati útmutató

Garanciális időtartamok rendeltetésszerű használat mellett:
24 hónap: pulzusmérő óra, mellkasi jeladó (pánt/öv nélkül), GPS szenzor, footpod (lépésérzékelő);
12 hónap: FlowLink, DataLink, IrDa adatátviteli egységek;
12 hónap: jeladó pánt/öv, óraszíjak (RS 300 óraszíj burkolattal);
6 hónap: elemek

kép: Polar
  • Ár tartalma:
  • 1 db
  • Elérhetőség:
  • raktáron
Értékelés írása