Kezdőlap >  ÉKSZER >  EGÉSZSÉG/FITNESZ >  ÉKSZER EGÉSZSÉG/FITNESZ Polar V650 kerékpáros computer S4i9Nns0

ÉKSZER EGÉSZSÉG/FITNESZ Polar V650 kerékpáros computer S4i9Nns0

  • Típus: S4i9Nns0
  • 960 db. eladó

Ft 50675.81  Ft 16862.27

Megveszem:

A legokosabb kerékpáros computer a legelszántabbaknak kifejlesztve, aminek külseje mellesleg „Red Dot Design Award” elismerést is nyert.

A belső tudása azonban az, ami lenyűgöző, noha a gyenge fényviszonyok mellett automatikusan bekapcsoló LED-es lámpa szintén hasznos felszereltség. A kerékpáros komputer fejlett navigációval rendelkezik, melyet a beépített GPS vezérel, így a sebesség és távolság adatok rögzítésén kívül most már az útvonaltervezés is elérhető a készüléken. A V650 kompatibilis az OpenStreetMap alkalmazással, aminek ingyenes térképei fokozzák a kerékpározás élményét.

A fényes, 2.8' érintőképernyőn viszont a fentiek mellett megjelennek a magassági adatok is, mint pillanatnyi m., szintemelkedés, szintesés és az egy óra alatt függőlegesen megtett emelkedés. Az érintőképernyő zárolható, ami hasznos lehet esőben. Teljes kapacitáson (GPS, pulzusmérő) történő használata körülbelül 10 órás üzemidőt tesz lehetővé.

A kerékpáros eredmények mellett saját teljesítményedet is elemezheted. A pulzusmérő által mért és tárolt percenkénti pulzusszám visszanézése hasznos lehet erőnléteddel kapcsolatban. Beállítható a maximum pulzusszám, melynek túllépése esetén a készülék hangjelzéssel figyelmeztet, biztonságos szinten tartva az edzést. Fizikai adatok megadásával pedig aktiválható a kalóriaszámláló, mely mutatja a felhasznált energiát.

A doboz tartalma: Polar V650 kerékpáros computer , Polar H6 bluetoothos pulzusmérő, Polar Dual Lock Bike Mount (óratartó), kézikönyv

Garanciális időtartamok rendeltetésszerű használat mellett:
24 hónap: pulzusmérő óra, mellkasi jeladó (pánt/öv nélkül), GPS szenzor, footpod (lépésérzékelő);
12 hónap: FlowLink, DataLink, IrDa adatátviteli egységek;
12 hónap: jeladó pánt/öv, óraszíjak (RS 300 óraszíj burkolattal);
6 hónap: elemek

kép: Polar
  • Ár tartalma:
  • 1 db
  • Elérhetőség:
  • raktáron
Értékelés írása