Kezdőlap >  ÉKSZER >  EGÉSZSÉG/FITNESZ >  ÉKSZER EGÉSZSÉG/FITNESZ Polar Loop Crystal aktivitásmérő óra - limitált kiadás Oh37BEAr

ÉKSZER EGÉSZSÉG/FITNESZ Polar Loop Crystal aktivitásmérő óra - limitált kiadás Oh37BEAr

  • Típus: Oh37BEAr
  • 699 db. eladó

Ft 56118.99  Ft 14450.76

Megveszem:

Szívesen mozognál többet, de hiányzik, hogy valaki noszogasson időről időre? A Polar Loop2 aktivitás- és pulzusmérő óra segít elérni céljaidat, legyenek akár erőnléti, akár zsírégető ambícióid. Az impozáns belsőt most ráadásul luxus külső takarja, köszönhetően a rozsdamentes acélba foglalt, hófehér Swarovski kristályoknak.

A Loop nem elég, hogy minden mozdulatodat figyeli, számolja a lépéseid, méri az elégetett kalóriát, kommunikál feléd, motivál a napi célok elérésében és vibrálva figyelmeztet, ha túl régóta ülsz egy helyben. Sőt, csak add meg neki a napi aktivitási célkitűzésed és számol helyetted, mennyit kell aznap még mozognod. A készülék EnergyPointer funkciója pedig mutatja, hogy a mozgásod intenzitása erőnléti vagy zsírégető ambíciódnak kedvez-e inkább.

A regenerációban is hasznos, hiszen nem lankad a figyelme alvás közben sem, a különböző alvási szakaszokat figyelembe véve az ébresztő funkciót akkor aktiválja, amikor neked a legmegfelelőbb.

Eredményeidet könnyen áttekintheted, ha regisztrálsz a Polar Flow online felületén, ami még számos szolgáltatással teszi még hasznosabb edzőtárssá a Loopot. Az adattöltés Bluetooth Smart, vagy a mellékelt USB kábellel lehetséges, illetve utóbbival tölthető fel körülbelül ötnaponta; a memória 12 napnyi adat tárolására alkalmas. Mac OS X 10.6, OS X 10.7, OS X 10.8, vagy újabb, és PC Windows XP, Windows 7, Windows 8, vagy újabb rendszerekkel kompatibilis.

Az óra vízálló és rezgő módra is állítható, ami az okos funkciókat teheti diszkrétebbé, mellyel a bejövő hívásokat, közösségi média értesítéseket vagy naptár bejegyzéseket közvetíti.

A doboz tartalma: Polar Loop 2 óra, USB kábel, szíj méretre vágásához szükséges eszközök, kezdeti lépések útmutató

A PULZUS MÉRÉSÉHEZ SZÜKSÉGES POLAR H7 MELLKAS PÁNTOT NEM TARTALMAZZA A CSOMAG!

Garanciális időtartamok rendeltetésszerű használat mellett:
24 hónap: pulzusmérő óra, mellkasi jeladó (pánt/öv nélkül), GPS szenzor, footpod (lépésérzékelő);
12 hónap: FlowLink, DataLink, IrDa adatátviteli egységek;
12 hónap: jeladó pánt/öv, óraszíjak (RS 300 óraszíj burkolattal);
6 hónap: elemek

kép: Polar
  • Kő típusa:
  • Swarovski® kristály
  • Ár tartalma:
  • 1 db
  • Elérhetőség:
  • raktáron
Értékelés írása