Kezdőlap >  ÉKSZER >  EGÉSZSÉG/FITNESZ >  ÉKSZER EGÉSZSÉG/FITNESZ Polar A360 aktivitás- és pulzusmérő óra fekete (L méret) 3PstrjUD

ÉKSZER EGÉSZSÉG/FITNESZ Polar A360 aktivitás- és pulzusmérő óra fekete (L méret) 3PstrjUD

  • Típus: 3PstrjUD
  • 659 db. eladó

Ft 50343.85  Ft 13368.66

Megveszem:

Egy óra a hétköznapokra és ugyanaz az edzésekhez. A Polar A360 pulzus- és aktivitás mérő órája a csuklón érzékeli a pulzust, így nincs szükséged mellkasi pántra a pontos adatokért. Letisztult megjelenése megfontolt design törekvés eredménye, ugyanakkor a vonzó, divatos külső impozáns belsőt takar.

Az A360 nem elég, hogy minden mozdulatodat figyeli, méri az elégetett kalóriát, kommunikál feléd, motivál a napi célok elérésében és vibrálva figyelmeztet, ha túl régóta ülsz egy helyben. Sőt, csak add meg neki a napi aktivitási célkitűzésed és számol helyetted, mennyit kell a sikerig kocognod, sétálnod. A beépített Bluetooth kapcsolatnak köszönhetően pedig attól sem kell tartanod, hogy edzés közben lemaradsz valamiről, jelzi a beérkező hívásokat, üzeneteket.

Manuálisan beállítható a pulzus célzóna, melynek átlépése esetén hangjelzéssel figyelmeztet, így nem kell aggódnod a terhelés vélt nagysága miatt, teljes egészében az edzésre koncentrálhatsz. A készülék EnergyPointer funkciója pedig mutatja, hogy a mozgásod intenzitása erőnléti vagy zsírégető ambíciódnak kedvez-e inkább.

A felhasznált kalóriák számát pedig nem csak a fizikai adataid alapján számolja, hanem a Polar Flow webes felületéről 360 különböző sport energiaszükségleti adatait hívhatod le a még pontosabb számokért.

Műszaki adatokról röviden: 80x160 pixeles, színes TFT érintőképernyővel rendelkezik és az akkumlátora 100 mAh-es, amit napi egyszeri edzés és 24 órás aktivitásmérés mellett 2 hetet bír egy töltéssel. A Bluetooth Smart adatkapcsolat mellett Micro USB kábellel is összeköthető PC-vel, illetve ezen keresztül töltheted. Vízálló (WR30) és többnyelvű szoftvere van.

Kompatibilitás:
Mac OS x10.6 és későbbi, valamint Windows XP, 7, 8, 10
Okostelefon iOS7 és későbbi, valamint Android 4.3 és későbbi
Polar H7 pulzusmérő jeladó
Apple Health Kit, Google Fit, MyFitnessPal (iOS felhasználók) és MapMyFitness
(Kompatibilis okostelefonok listáját megtalálhatod a http://www.polar.com/en/support linken)

Méret: 180-225 mm (hosszúság), 23,5 mm (szélesség), 37,3g

A doboz tartalma: Polar A360 pulzusmérő óra, adatkábel

Garanciális időtartamok rendeltetésszerű használat mellett:
24 hónap: pulzusmérő óra, mellkasi jeladó (pánt/öv nélkül), GPS szenzor, footpod (lépésérzékelő);
12 hónap: FlowLink, DataLink, IrDa adatátviteli egységek;
12 hónap: jeladó pánt/öv, óraszíjak (RS 300 óraszíj burkolattal);
6 hónap: elemek

kép: Polar
  • Ár tartalma:
  • 1 db
  • Elérhetőség:
  • raktáron
Értékelés írása