Kezdőlap >  ÉKSZER >  AKCIÓ >  ÉKSZER AKCIÓ Tangle Teezer - Magic Flowerpot Pink Princess hajkefe fotóablakkal 7kntWjXT

ÉKSZER AKCIÓ Tangle Teezer - Magic Flowerpot Pink Princess hajkefe fotóablakkal 7kntWjXT

  • Típus: 7kntWjXT
  • 804 db. eladó

Ft 55806.96  Ft 18309.55

Megveszem:

Felejtsd el a reggeli fésülködés körüli hisztit, hiszen ez a Varázslatos Virágcserép (Magic Flowerpot) névre keresztelt Tangle Teezer hajkefe úgy bontja ki kislányod makacs, kócos haját, hogy nem húzza azt. A bájos, virág alakú, speciális hajkefe használatával a fésülködés vidám játék, miközben a csomók könnyedén eltűnnek, a hajvégek nem töredeznek, a frizura ragyogó és gubancmentes lesz. A fésű alsó részében egy helyen tárolhatók a frizurakészítés egyéb kellékei: csatok és hajgumik. A fésű felső részén található áttetsző műanyaglap alá könnyen behelyezheted kislányod fotóját, ovis jelét vagy egy képet a kedvenc állatáról, hogy még inkább úgy érezze, ez a hajkefe az ő örömére készült.


A váltakozó hosszúságú, innovatív szilikon fogaknak köszönhetően hatékonyan, ugyanakkor kíméletesen bonthatóak ki a hajban kialakult csomók, gubancok, ráadásul megakadályozza a haj mechanikus sérülését, ezáltal csökken a hajkefében maradó haj mennyisége is. Ergonómiájának köszönhetően használata kényelmes, egyszerű. Könnyen tisztítható! Ideális megoldás göndör, hullámos és makacsabb hajtípusokra, a hajkefe sörtéi gyengéden bontják ki a haj legkitartóbb gubancát is. A speciális hajkefével a fésülködés problémamentes, erőlködés és húzás nélkül siklik a hajban anélkül hogy károsítaná, vagy töredezetté tenné. Használható mindenféle típusú hajon, száraz és nedves állapotban is.


A Tangle Teezer Magic Flowerpot a brit sztárfodrász, Shaun Pulfrey által tervezett The Original hajkefe kislányok részére kifejlesztett verziója. Az újgenerációs hajkefe mesterfodrászok és professzionális szalonok által ajánlott, díjnyertes termék. 

  • Ár tartalma:
  • 1 db
  • Elérhetőség:
  • raktáron
Értékelés írása